ANKARA KIZILCAHAMAM İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AÇILIŞ PROGRAMI

2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AÇILIŞ PROGRAMI

            Kazım Karabekir İlkokulunun bahçesinde düzenlenen İlköğretim haftası ve açılış programına İlçe Kaymakamımız Mehmet YILDIZ, Belediye Başkan Yardımcısı Fahrettin İLHAN, İlçe Garnizon Komutanı Kadir BİLGİLİ, İlçe Emniyet Müdürü Ali YEŞİLDAL İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Burhan AYCAN, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlerimiz Veli KARAKUŞ ve Gürkan HAZAR, Ak Parti İlçe Başkanı Sefa YILDIRIM, Sicil Toplum örgütü ve Basın Mensubları ile TEK boya sahibi İsmail SARIHAN, Velilerimiz ve Öğrencilmerimiz katılmışlardır. Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasından sonra Kazım Karabekir Okul Müdürü Hüseyin SÜMER konuşma yaptı. Ardından ilçe Milli Eğitim Müdürümüz Burhan AYCAN , Belediye Başkan Yardımcısı Fahrettin İLHAN ve İlçe Kaymakamı Mehmet YILDIZ´ın konuşmalarının ardından öğrenciler tarafından şiir okunarak program sona ermiştir. Eğitime katkısı olanlara Plaket takdim edilmiştir.

 

               İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Burhan AYCAN´nın Program Konuşması;

                Öncelikle 2015-2016 Eğitim öğretim yılının başarılı, verimli ve sağlıklı geçmesini dilerim.

2014-2015 Eğitim Öğretim yılına baktığımızda başarılı bir yıl olduğunu söyleyebiliriz. Okullarımızın tamirat, tadilat ve onarımları tamamlanmış, yeni eğitim öğretim yılına temiz ve düzenli şekilde hazır hale gelmiştir. Büyük onarımımızda devam etmektedir. TEOG Sınavlarında başarılarımız ile sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerde Eğitim faaliyetlerimiz ve projelerimiz de artış olmuş, ÖSYM Sınav sonuçları ve işe yerleştirmelerde iyi durumdayız. Bu başarılarımızın devam ederek artmasını temenni eder iken,

                Her yıl okulların açıldığı ilk hafta,  tüm ilköğretim okullarında İlköğretim Haftası olarak kutlanmaktadır.

İnsanlığa bakınız ki,  her başarılı insanın arkasında mutlaka sağlam bir eğitim hayatı ve öğretmenler vardır.  Yarının büyükleri olan siz öğrencilerimizi,  geleceğe en güzel şekilde hazırlamanın çabası içindedir öğretmenler.

Okul, bizim en kutsal en aziz yuvamızdır ve bizi hayatın en çetin şartlarına hazırlar.  Burası, sevginin, bilginin ve hoşgörünün imparatorluğudur.  Burada, bu bahçede açar EN GÜZEL ÇİÇEKLER. Bu bahçede kök salar en YIKILMAZ ÇINARLAR.

Kıymetli Veliler;

Bu mücadeleyi siz değerli velilerimizle birlikte yürütmenin gerekliliğini de biliyoruz.

Sevgili öğrenciler ve Saygıdeğer öğretmen arkadaşlarım,

İçinde bulunduğunuz imkânların farkında olarak ve kıymetini bilerek elimizden gelenin en iyisini yapmanın çabası içinde olalım.

                Her gün, artan bir heyecan ve sevgiyle okul yollarına düşüyoruz.  Şunu çok iyi biliyoruz;  ‘’Öğretmenlik ömür boyu sürecek bir öğrenciliktir’’.    Bizler, eğitim ve öğretimin içinde yer almanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz.

 

Başta Eğitim olmak üzere, öğretme ve öğrenme isteğinin her zaman canlı olacağı bir yıl geçirmemiz dileği ile İlköğretim Haftası ve 2015-2016 Eğitim Öğretim yılı kutlu olsun.

 

 

 

Ankara Caddesi Yenice Mahallesi Hükumet Konağı Kızılcahamam/ANKARA - 0312 736 00 55 / 59 kizilcahamam06meb.gov.tr

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.