ANKARA KIZILCAHAMAM İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI MESAJI

2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI MESAJI

2015-2016 Eğitim-Öğretim yılı mesajı

 

“Geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimizin okullarına, arkadaşlarına ve öğretmenlerine kavuştuğu yeni bir eğitim öğretim dönemine daha başlıyor olmanın sevinç ve  heyecanını hep birlikte yaşıyoruz.

 

Araştırıp sorgulama yeteneğine sahip, bilgi üretebilen ve bilimsel gelişmeleri takip edebilen nesiller yetiştirmek adına yeni bir heyecanla değerlendirilmesi gereken  yeni eğitim öğretim dönemi, ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarma hedefi doğrultusunda en önemli basamağın nitelikli bir eğitim olduğundan  hareketle, çocuklarımızın pozitif bilimleri kavramasının yanı sıra, milli ve manevi değerlerini öğrenme ve içselleştirmesi anlamında da iyi bir fırsat olarak görülmelidir. Bu duygu ve düşüncelerle, başta sevgili öğrencilerimiz olmak üzere tüm eğitim camiasının İlköğretim Haftası’nı kutluyor, 2015-2016 eğitim öğretim döneminin ilçemize ve ülkemize başarılar getirmesini temenni ediyorum.”

Ankara Caddesi Yenice Mahallesi Hükumet Konağı Kızılcahamam/ANKARA - 0312 736 00 55 / 59 kizilcahamam06meb.gov.tr

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.